Rudá Sonja / Red Sonja (1985)

Příspěvek od DJLonely » sob 31. bře 2018 9:17:49

Hraje:
Arnold Schwarzenegger

Obrázek
Info: ČSFD | IMDB

Ukázka: http://video80let.cz/mp3/redsonja.mp3

Verze 1
Autor: neznámý - X
Podklad: němčina
Ukázka překladu: "Už jsi se naučila dost rudá Sonjo. Jseš mistryně mistrů a není nikdo, kdo by tě mohl porazit. Měla by jses pokusit ty muže trochu, víc mít ráda. Nejsou všichni špatní. Já jednám podle svého.. podle svých zkušeností."

Verze 2
Autor: neznámý - X (jiná verze)
Ukázka překladu: "Teď jsi se naučila už dost Red Sonjo. Jseš mistryně mistrů. Není nikdo kdo by se s tebou moch měřit. Sonjo, měla by jses pokusit, ty muže mít trošku víc ráda. Já mám své vlastní zkušenosti velký mistře.

Verze 3
Ukázka překladu: "Již se nemusíš více učit dcero. Nyní jsi mistr mistrů. Nikdy jsem ještě neviděl takové vítězství. Sonjo, musíš se naučit mít ráda muže. To je lepší než jakákoli vítězství. Nemám s muži žádné zkušenosti."

Verze 4 Rudá Sonja
Ukázka překladu: "Ty jsi se naučila dost. Jseš mistryní všech mistrů. Není nikdo, kdo by se s tebou mohl měřit. Sonjo, měla by jses pokusit mít trochu více ráda muže, nejsou všichni špatný. Musím se řídit podle vlastních zkušeností."

Verze 5
Ukázka překladu: "Již se nemusíš více učit Sonjo. Nyní jsi mistr mistrů. Nikdy jsem ještě neviděl takové vítězství. Sonjo, musíš se naučit mít ráda muže. To je lepší než jakákoli vítězství. Nemám s muži ještě žádné zkušenosti."