Návrat oživlých mrtvol / Návrat žijící smrti / The Return of the Living Dead (1985)

Info: ČSFD | IMDB
Ukázka: http://video80let.cz/mp3/returnofthelivingdead.mp3
Verze 1 Návrat žijící smrti
Podklad: angličtina
Ukázka překladu: "Já jsem viděl opravdu neuvěřitelný věci tady, ale to nejhorší, co jsem tady viděl, to byl absolutní horor. Co to bylo? Viděl jsi někdy film Noc žijící smrti? Vo těch zombí. Ano, to je jak vycházely ty zombí z hrobu a žraly lidi."
Verze 2 Návrat živých mrtvých
Autor: neznámý - A
Ukázka překladu: "Hele chlapče, já jsem teda viděl spoustu věcí přicházet a spoustu věcí odcházet, ale ta nejpodivuhodnější věc, kterou jsem kdy viděl, tak to je uplně něco hroznýho. Fakt. Jo a co to bylo? Já se tě na něco zeptám chlapče jo? Viděl jsi ten film Noc živých mrtvých. Jojo, to jsem viděl, tam ty mrtvoly se vrhaly na děti."
Verze 3 Návrat živé smrti
Ukázka překladu: "No už jsem tady zažil spoustu nebývalích případů, ale taky jsem toho spoustu zapoměl. Takže nejzvláštnější věc, co jsem zažil, byl docela za.. docela dobrý horor. A co? No na to se tě musím teďko zeptat chlapče. Viděl jsi ten Noc živých mrtvol? No jasně viděl. Docela si dobře pamatuju na to, jak vstály z hrobu. No jasně jak žrali potom lidi. Přesně."
Verze 4
Jazyk: slovenský
Podklad: němčina
Ukázka překladu: "No ja som už videl také zvláštné veci tuto, a zase som ich aj poslal preč, ale to najzaujímavejšie, najtajuplnejšie to bol ten absolutný horor. Áno? A čo také? No najprv sa ťa musím niečo spýtať chlapče. Videl si ten film Noc živých mrtvých? Áno, áno, to je ten, kde zombís vychádzajú von z hrobou a žerú ľudi. Áno a čo je s tým?"
Verze 5
Ukázka překladu: "Já jsem zde viděl opravdu mnoho neuvěřitelných věcí, ale to nejhorší, co jsem zde viděl, to byl bsolutní horor. A co to bylo? Viděls někdy film Noc žijící smrti? Jo o těch zombí. No kak vycházeli z hrobů, až žraly živé lidi."
Verze 6 Návrat žijící smrti
Autor: Teleklub UFO
Ukázka překladu: "Já jsem už tady viděl neuvěřitelný věci, ale to nejhorší, co jsem tady viděl, to bylo strašné! Co to bylo? To byl absolutní horor. Viděl jsi někdy ten film Noc žijící smrti o těch zombích. No jo, to bylo o tom jak oni vycházeli ty zombí z hrobu a žrali živý lidi."
Verze 7 Návrat živých mrtvých
Ukázka překladu: "No chlapče, já už jsem zažil spoustu věcí. Jak přicházeli a odcházeli. Ale to nejpodivnější, co jsem kdy viděl, to je koruna všeho. Jo? A co to bylo? Hele, dám ti jednu takovou otázku. Viděl jsi film Noc živých mrtvých? Tam jak se ožůvali ty mrtvoly."