Klec bláznů / La cage aux folles (1978)

Příspěvek od DJLonely » čtv 29. bře 2018 11:15:02

Obrázek
Info: ČSFD | IMDB

Autor: Ondřej Hejma
Podklad: angličtina s anglickými titulky
Ukázka: http://video80let.cz/mp3/klecblaznu.mp3
Ukázka překladu: "A kromě toho jsem trochu rozrušen takovou určitou nepříjemnou záležitostí, která se mi stala. A není mi ani moc dobře od žaludku. A když už mluvím o žaludku, tak mi řekněte, vám nevadí ten noční klub tady hned pod vámi. Ten klub tu pod námi? No, takový dekadentní noční klub, hrozná věc, dnes je to to klec pro blázny. Jo klec pro blázny. Ne to nám nevadí. Jaktože vám to nevadí, když bydlíte ve stejném domě s těmi lidmi? No ano, ale to jsou jenom stěny a ty stěny to nic neznamená, ty jsou dost tlusté. My se s nimi nekamarádíme, to je jiný svět. No jo, ale komu patří ta budova? Nám. Takže vy jste pronajal svůj dům někomu, kdo vlastní noční klub? No ano, to jo, ne, upřímně řečeno. Ale nevěděli jsme, že je to člověk, který má noční klub. No jistě. On nám to zatajil. Víte člověk, který nekomunikuje, který nám nic neříká, hrozně mlčí, jenom dobrý den, nashledanou, odjede kolikrát na měsíc, ani slovo nám nikdy neřek. Kdyby řek, chci si otevřít klub u vás ve sklepě, tak prosím."