Slepý vztek / Slepá zuřivost / Blind Fury (1989)

Příspěvek od DJLonely » čtv 29. bře 2018 14:15:50

Obrázek
Info: ČSFD | IMDB

Ukázka: http://video80let.cz/mp3/slepazurivost.mp3

Verze 1 Slepý vztek
Autor: Petr Týle
Podklad: němčina
Ukázka překladu: "Je tohleto 376 Ocean Way? Ano. Já hledám Frenka Devera. Víte, on už tady nebydlí. Ale. Víte, jmenuju se Parkr, Nick Parkr, já jsem jeho starý přítel. Byli jsme spolu ve Vietnamu. Pojďte dál pane Parkre."

Verze 2 Slepá zuřivost
Ukázka překladu: "To je 376? Ano. Hledám Frenka Deveró. Víte, on už tady nebydlí. Aha, já se jmenuju Parkr, Nick Parkr. Jsem jeho starý dobrý přítel. Byli jsme spolu ve Vietnamu. Pojďte dál pane Parkre."

Verze 3 Slepá pěst
Ukázka překladu: "Je tady 376? Ano, je. Já hledám Franka Deveroa. Ano, ale on už tady nebydlí. Promiňte, jemunuji se Parker, Nick Parker. Jsem jeho starý přítel z Vietnamu. Bojovali jsem spolu. Pojďte dál pane Parker."

Verze 4 Slepá zúrivosť
Jazyk: slovenský
Ukázka překladu: "Je toto 376 Ocean Way? Áno. Hladám Frenka Deveroa. Nebýva tu už. Škoda. Volám sa Parker. Som jeho starý dobrý známy. Boli sme spolu vo Vietname. Poďte ďalej pan Parker."

Verze 5 Slepá zášť - Slepý vztek
Ukázka překladu: "Je to 376 Ocean Way? Hledám Franka Deveroa. Víte, on už tady nebydlí. Jmenuji se Parkr, Nick Pakr, jsem jeho starý dobrý přítel, byli jsme spolu ve Vietnamu. Pojďte dál pane Parkr."